Helg

Valborg idag jajjemän, ingen aning om vad jag ska hitta på, känner mej lite avtrubbad efter helgpåhitten.

Hade ju återigen en trevlig helg me skumparty me Emma å Ekström och en Robin. Blev inte så mycket skum förmindel men satan så kul de va iaf. Ja å Ekström is the shit ! =D hahaha. Lördan blev de skutberget me olika aktiivteter =P Så underbrat å kunna va ute å härja, aahooo ! 

image26

I övrigt så går det finemang me min viktminskning. 3,5 kg på två veckor nu ! Men de e bara å fortsätta kämpa på sen ska ni se att jag kommer ut på stranden i sommar, förhoppningsvis =)

   Emma å ja ritar "konstverk" på asfalten. =D
 
~Daytime friends and nightime lovers.~


Den underbart roliga helgen..

Bestog av mej å emma, såklart ! faste de va ett tag sen vi gav oss ut på äventyr  nu. Det blev ju arena på fredan i kofta och vi svängde runt som serpentiner därinne ungefär. Skit kul !

Sen var ja å mamma på Grease på lördan (min 20 års present)  =D de va jätte bra ! Fick gåshud på hela mej, kanske berodde lite på att ja satt högt upp och är himla höjdrädd oxå men aja, bra va de!  =P
Efter det så kilade ja över till emma och vi tog oss en promenad runt staden och knäppte lite me kamerna... kolla...

image20

       

Sen tog vi en sväng förbi Perra och fick en skvätt wiskey och då blev de fart, fullfart mot nöjes innan 10...*flås*
Nöjes va lite halv kul men med ett snurr på dansgolvet så avslutade vi våran fina helg ! =) 
_________________________________________________________________________________________

Nu e de måndag igen och jag har återigen anmält mej på ams och varit på ett futtigt 20 minuters info möte om typ ingenting idag,, så de känns ju givande ..humm,,

annars har måndagan innehållt ett besök av snyggsnickarn som dock sa hejdå och att han var klar me badrummet nu så jaa lite tomt kommer de ju att bli :) Sen har man upplevt tonårs livet på nytt, hamna nere vid preem me Malin där den ena dunkadunka bilen åkte förbi å brände däck efter den andra.... uj uj. nu e de vell dags å flytta va..? jo.


KATT ÅT LAMPA, LÖS I MAGEN.


Pirates

MmMmm.. nu sitter ja här vid mitt röda fina skrivbord och äter en glassbåt som luktar som fingrar gör efter man har rökt..?...konstig glass :S.

Idag vart de regn ute så det blev film mys me Chris, trevligt. Pirates of the carrabean 2, inge tölig snygg Johnny Depp e i den filmen ...gaah ! (okej ja erkänner fjortisvarning på mej men ja tror nog alla flickors smilgropar kikar fram när dom ser han ) ..=D

 

annars så e de vell inga kosntigheter, Har börjat min viktminskning nu,, för sista gången hoppas ja, nu jävlar ska ja lyckas !

Äh , kan inte klämma fram nå vettigt att dela med mej idag känns de som, men i möra kanske !
Hade !

Mmm

Idag har jag haft en mkt fin vår/sommar dag =D

Började med att prov sola i nya bikinin,, och jaa de fungerade bra fast det behövs mer soltimmar innan den är redo att  visas på för allmänheten. hehe.
Iaf. sen kom min nya lekkambrat, Chris (Gärna med ett Amerikanskt uttal enligt han) vi bråkade på som vanligt, var ute på våran vanliga promenad runda och sprätte runt. Han försökte få mej att bli lugn i kryp sammanhang vilket fick motsatt effekt och jag fick skrik & panik istället ! Härlig kille de där, förutom när man får sitt öga ner sprutat me vatten av han dock.  =D

I övrigt så har vi världens snyggaste snickare här hemma som sågar å grejjar me vårat badrum. Och inte nog me att han e snygg ,han döck upp i versta bilen idag oxå. en gammal frän en.
uj uj som ja å Malin drömmer om att få ruffsa om i hans hår ;)
shis..

haha.

Hmm, ja gjorde ett test i dag och antagligen så har jag inte en vanlig hjärna..?..frågan e om den är ovanlig på ett bra sätt eller på ett dåligt :S ?

"Gräsplättefesten"

Söndag underbara söndag....

Har vart en skit skoj helg me lite cube å mkt gott sällskap =D
Blev en så kallad "gräsplättsfest" i går och jaa vad ska man säga , den innehöll vell de mesta...; sprit,brännboll,Gujje,boule,brasa,jordnötter,olaglig körning (grr), brottning, skratt, skrik, och lite snusk. =D Mkt fint. 

image13

        

Mm, fick ju en å annan ruggbyboll i huvet, men än så länge har ja inte märkt nån skillnad =D

Natt Natt.


Nu Börjar Nedräkningen !

Tryck på länken nedan å se min nedräknare till en mycket speciell dag ! =D
http://www.dailiescountdown.se/c.aspx?ukey=L0K020M0A0H0E2I3T588V7Q1O1J

(Tack Tilla för Tipset !)

Nu e ja så trött så ja vet knappt vad jag heter, men har haft en mysig dag med många bebiskramar !
Det kan man aldrig få nog av iaf. så gooa ! Vi har lekt att vi har vart på cirkus och tittat på myror i flera timmar,, inte min faborit sysselsättning de där me  myror dirket, men ja har suttigt på betryggande avstånd . =)

Idag var det Vår Dolmio dag ! hehe gött de ! 

 image10

Så Kan De Gå..

Ja ni, idag har jag vell gjort allt som man inte ska och uppåner, bränt bröd i rosten, vält ut tandpetarburken, syndat, ringt ett för mycket samtal, blivigt sjuk, snubblat nåra gånger.. jaa å massa sånt klantigt =)

image9 

Så kan de gå,
lämnar bloggen me min faboritlåt för tillfälligt
The Gambler- Kenny Rogers
Tjo !

Första dagen som bloggare

Ja, då har man skaffat blogg da och här lär de ju hamna lite alltmöjligt skräp å skoj. =D


Kan vell lika gärna förvarna er på min dyng dåliga stavning på en gång så slipper ni undra. =D


Nu har det varigt påsk och den började med att Stora syrran kom hem å hälsade på å käkade påskmat. Sen blev det lite Mat hos kulla me Perra,Kulla, Emil och senare även Petra, Ekis å Skoog. Väldigt kul, jag lärde mej att skala potatis åt rätt håll och Kulla visade oss olika djur med en tummstock bla. en tax å en giraff. =) Å detta var innan alkoholen tog över =P  Goare gossar får man leta efter. 

Slänger in en bild på middan..
image4 

Okey, Sen blev det en tripp till Norge , hälsade på lite släkt och kollade in Stora syrrans nya lägenhet, som var jätte fin !. En resa som betsod av mycke sömn från min å Petras sida men vi hade kul ändå ! Sprang i en skog, plaskade i havet me stövlarna och sånt där knas.

Slänger in lite bilder från norway oxå =D

  

Tjo !


RSS 2.0