Än så länge

Idag vaknade jag halv ett av ett visslande ljud från min mobiltelefon, det var halebop som skickade ut ett reklam sms. Pjuh sa ja och satte på mej mina kläder (förutom tröjan som var Petras) och tog en blåsig men solig höst promenad med lite soft musik i öronen. Skönt skönt. tankarna svävade iväg och jag insåg att jag hade drömt om en kill"kompis" som hade tyckt synd om mej i drömmen och kommit å klappat mej på huvudet och på kinden å nästan suckat en "stackars dej suck". Alla som känner mej vet att jag hatar att bli klappad och gulli gullad med men iaf.  jag blev skit sur å bara morrade typ. Hela drömmen igenom tyckte han synd om mej för att han hade lämnat mej typ... men jag brydde mej inte ett skit men de trodde han, Sedan visade det sig att han hade skrivit en bok om han och mej. Det var ungefär som Mandomsprovet eller Mrs. Robinsson som den heter egentligen.

Men iaf. drömmen kom på huvudet och jag upptäckte en viss verklighetskänsla i den.
Okej, verkligheten, den flyger alltid över mej när jag går utanför huset. Inne i huset har jag fullt upp med bakning, städning jobb sök och sådant och jag har alltid hög musik på så verkligheten blir avstängda från mina tankar. Tänker inte ens, bara grejjar. Men iaf. när man kommer utanför dörren vaknar tankarna till liv igen. I vanliga fall brukar dom handla om ångest, rastlöshet och tomhet. Men idag kände jag ingenting. Tänkte över vad som hänt i helgen, tankar som brukade få mej att vilja dra sönder tröjan ungefär. Men nopp, tomt. Kännde mej nästan rentutav harmonisk.  Eller bara oförmögen att känna nått alls. En posetiv känsla kanske.


_______________________________________________________________________________________


Som jag & en Emma konstaterade.
När vi är med varandra så behöver man inte tänka på verkligheten, känns som man tar en paus från allt som har med ansvar att göra. Skönt.  
(inte ordagrant men)

image57


DYGNET

Okey, Nu är klockan 01:19 och Petra,Sara och Andreas ska va uppe hela natten tills dom börjar skolan i möra ca. klockan 7. Jag ska se hur länge ja orkar hänga i, antingen ger ja allt eller så blire inget ! hehe, men pizzan är inköpt och halft uppäten, Simpssons rullar i ett på TV:n och chipsen står å tryter på bordet så ja, änsålänge ser det ut att gå smärtfritt. =P

Kaffe kopp nr. 1 - 22.45

   

Upptadtering under natten kommer att ske så häng me !

Klockan 02:15 Och dags för kaffekopp nr. 2
Still going strong !


Ja men sedär ja , Natten har passerat och morgonen har inbringats med en skål :)
Vi har klarat oss hela natten lång (kändes himla kort men), med hjälp av family guy, scrubs, Heja björn, Simpssons och snacks. Mkt, fint. Nu har Sara åkt i väg med ussen till skolan så nu sitter jag å ANdreas å väntar på att Petra ska åka också så vi kan gå å läga oss å sova =P Äntligen ! , 

 image56

En två tre en två tre

Ååja, det blev att ingen superfart på mej idag heller..(suck) , trotts härlig "tant" morron med kaffe och nyhetsmorgon...mm. så underbart. Sen skulle morgonpromenaden starta men ett besök av Ekström gjorde att den blev uppskuten. Men Iaf. alltid trevligt när han hälsar på =)
Sen upptäckte jag att min kompanjon Petra som också skulle med på morgonpromenaden hade somnat som en liten korv i fotöljen så då röjde ja lite i köket i väntan på vaknandet och ja man skulle kunna säga att "moronpromenaden"  gick av stapeln klockan ett. OO så bra, det blev en dunderstor strut och ett moppesnack med Svensson och sen hem till soffan igen.... Tadaaa !

Och mitt i matlagandet så kom min balansnerv ur balans... hah. .. så nu e man yr å dryg.

Men iaf. ska putta in några bilder från tiden som paserat sen sist.

Här--->   
                  
En liten utekväll me Emma, Magnus & Gujje + en stukning =/



 HEDBERG 18 ÅR

 image51

      I Garaget.





Nu ska jag avlägsna mej med


" Ja, jag lever på hoppet ja "


 =D


partly truth and partly fiction

Hallå där.

Svackor kommer svackor går...
Fick en liten kick i går ändå när jag och Petra tittade på Men in trees, så himla underbar serie. Funkar i alla lägen.

Idag har pappa huggit ner en stor tall på vårna tomt. Jag fick stå span så att ingen kom i vägen (yeey) och Petra fick hjälpa att styra trädet i rätt fallriktning.  Nått sånt här såg det ut:

  
hugg                  knak                   duns

Yepp, Jag har äntligen slängt ut Gujjes gammla säng som jag har haft sedan 10 år tillbaka. 
Skönt, fast i stället har jag fått mammas gammla säng, så någon ny blev det inte den här gången. Hoppas jag kommer sova gott i den här nu, utan läskiga drömmar och plötsliga ryck, speciellt i natt för i morn bitti har jag min första körlektion ! Äntligen ! Känns bra, känns bra. 

Har fått visdomstandsmärtor också så tuggandet är lite knackigt just nu men jag ser fram emot att se min visdom växa fram och utvecklas. =)  

Mina fingarar strejakar mot tangenter och vill hellre skriva med en penna så, vi hörs !



"Livet är som ett babian arsle: färgglatt och fullt med skit!"
 
                           


Vinter i mitt hjärta.

*Klunk* där sipprade de sista dropparna encinachea ner för idag. Blir fler i morgon för än e ja inte frisk. 

Har varit i stan idag och strosat runt lite med min vapendragare Emma. Det blev lite underkläder och ett besök på systembolaget. 

kan konstatera att nu har sommaren total barkat, fick mina första julkänslor idag. "jahapp" tänkte ja, snö slask å blåsiga stormar snart är dom här igen. Okej , ja erkänner de kändes mysigt när ja satt på bussresan hem och chaffisen tände lamporna i taket å mörkret la sig utanför. Fick nästan ett litet höstmys pirr i magen. Hum.. kanske inte behöver någon sommar egentligen, inte en sån här iaf. den blir man ju bara deprimerad av. Det är bättre med hösten då man vet att de kommer vara ruggigt ute och förväntar sej inte något annat, och den enstaka soldagen som dyker upp gör en så himla posetiv och glad. Mm.. höst..
Nej vill sommar solen komma så tar jag emot den med öppna (bleka)armar och lägger mej på playan direkt och steker, vill ju ha lite färg på näsan innan snön kommer så man inte smälter in alltför mkt i de vita.

Nämen iaf. på bussresan kom det en man och satte sej i sätet bredvid mej och började prata, första reaktionen, "neeej, ja orkar inte ja vill lyssan på musik å filosofera ifred" men vi pratade lite iaf. eller ja, han ställde massa frågor och jag svarade... Det var trevligt men hatar å få frågan -" jaha, vad pysslar du med för något då?" HA !; säger ja å säger -ingenting......(uuu vilken hemskt svar) han såg himla chockad ut , ungefär som att jag inte hade fattat frågan. Men ja förklarade att jag är arbetslös. suck.  Sen dog pratet ut och resten av resan tillbringade jag me Kenny, Ramones, Kris och Cat. Mycket trevligt folk de. =P

I möra (för Emmas skull, I Morgon =P) så ska jag köra bil i stan me pappa igen. Det är andra gången nu, ska bi kul. Sen så kommer faktiskt min stora syster hem från norge å hälsar på också =D MysPys. Ska se om hon hinner me ett bio besök me mej. =) 

Nu ska jag försluta mina ögonlock i en avslappnande cermoni i total tystnad. Nej men ska försöka sova iaf. klockan är ju faktiskt 01:39 så God Natt på er ! 
 

RSS 2.0