Dåtid.

En kär vänn till mej, fick mej att reagera starkt i morse. 

Och kom senare på dan å tänka på grannfamiljen vi bodde i samma hus som när vi flyttade in till (centrum) som vi kom i jätte bra kontakt med. Dom hade en son som då var 1 år och jag blev genast fast=) Han blev som min låtssas lillebror. Jag var då tio år och var å lekte hos han varje ledig stund jag hade, jag skyndade mej med läxorna när jag kom hem efter skolan och rusade ner till honom kommer jag ihåg =)Men min lyckligaste dag var nog när jag fick följa med och hämta honom på dagis och han blev jätte glad när han fick syn på mej=)

Han hade även två halvbrödrar som jag och mina systrar blev väldigt bra kompisar med. Dom var då 11 och 13 tror jag och hade Chilienskt ursprung eller vad det heter när man kommer från Chile. :) Vi hade en underbar sommar med dom med tältande,cyklande och massa bus (den älsta killen retades med mej och kallade mej toffsmes jämt, fast på skojj förståss =P ). Men sedan åkte dom tillbaka till sin mamma igen där dom bodde. Och nästa gång vi träffade dom så var ingenting sig likt, man kände knappt igen dom. men vi förstod ju inte mkt då och "lekte" med dom, dom få gångerna som dom hälsade på sin pappa. 
Sedan upphörde besöken nästan helt och eftersom vi inte var "vuxna" nog så fick vi inte reda på riktigt varför, mer än att mamman inte ville att dom skulle få träffa sin pappa. 

Sedan flyttade hela familjen och vi träffade vår "lillebror" och deras familj allt mindre så man tänkte vell inte så mkt på allt de där andra. Men sedan kom allt på tal igen när pappan gav ut en bok om sitt liv och tvisten med barnen. Jag fick inte läsa den då för mina föräldrar kommer jag i håg, dom tyckte att den var för hemsk helt enkelt och att jag skulle bli lite äldre först.

Nu har jag läst boken, det var iof. flera år sedan jag gjorde det tror jag. Den va hemsk, speciellt eftersom jag kände personerna som var med i den, kändes overkligt. Man blev så himla arg och frustrerad. usch.


Kom och tänka på allt de där i dag. Undrar ibland då och då vad dom "killarna" gör nu, dom är ju vuxna nu. Undrar vart dom bor och om dom mår bra osv. Har inte träffat "lillebror" på två år nu heller tror jag.. men vi pratar ibland på msn. Känns dumt. vore nästan bättre om internet inte fanns så man fick större andledning till å hälsa på eller ringa. Han e ju tonåring nu... gud va skumt. glömmer aldrig första gången vi träffades =D
Jag Petra och han lekte att vi åkte på delfiner i havet =) hehhe . många fina minnen !

Up up and away !

Dassbok?
roliga historier, fräckisar, klämmiga stripes och fula knep?
HUm,, När man får sådana påhopp som jag har fått denna afton över att min blogg liknar på en dassbok, då börjar man fundera på om någon någonsin har använt dassboken som just dasspapper ? kanske någon jag känner? ursch.

Idag har det tytt sej som så att jag och mamma har återigen åkt på pojkturné (går ut på att jag övningskör och mamma sitter bredvid också hälsar vi på en pojkkompis eller liknande av de manliga könet) . Denna gången körde vi (jag) till Morfar och blev bjudna på köttfärslimpa (mmums). Under veckan som kommer , sätter vi våran kurs återigen mot grums men denna gången är det Christian (fast han vet inte om det änn) som får stå för bjudandet av kaffe (om han nu äger en kokare?) hum. Ja men de blir fint. Bara ja får brumma runt lite så e jag nöjd =D

Önskar iof. att vi kunde ta våran turné mot Steve O:s näste men , yeha yeha man kan inte få allt.



Nej fokusera , de här får ju inte bli en ytterligare bajsblogg.

Snart e de ju faktiskt Halloween , och då skall vi klä ut oss. och Emma,,, hallå?! .....Emma.... är du här? :O , ja provar. Ja tänkte att du kanske ville följa med mej till en kyrkogård på fredag (om de nu e den dan) och titta när alla tänder ljus vid alla gravar, så kan vi passa på att hälsa på din bror? , låter de som nått du känner dej intresserad av? . Meddela mej vid samtliga ställen; sms, kommentar, telefon och irl. ok?

nej fan, ja ger upp. ögonen kickar mej från insidan, måste sova en sväng.
 
Här är iaf. Emmas nya möbel. Mkt hemtrevlig detalj i denna lya. Big thumps up !
image79

Det Haglade ju !

Tilla har vart hemma å busat i några dagar nu & då flyger alltid kameran fram när det är som mest oväntat =D

Tex. Härom dagen så kom det en galen hagelstorm ! Shit de snöar tänkte vi men jaaa. de va ju som sagt hagel-

image73<----- ser ni dom vita prickarna?



Sen fick jag och Petra nått jäkla ryck å trodde att vi var ninjor =)

    

20 Bast

Nu har krigarn fyllt 20 också !
image67



Jag är nöjd med fredagens kalasande, och hoppas Gurgela instämmer =)

Om tio år är vi 30...huuu... hemska tanke :S , då blir det Mega pusch-up, hårbortagning på hakan, Stay-up trosor och en himlans massa krämer. Ser inte riktigt fram emot detta skede än men jag ska nog komma överens med den åldern också tillslut. Fast kraven för att kunna njuta av hängpattarna är många. bla.

* Minst två/tre barn
* Giftemål med iaf. 1 man 
* Självklart ett hus ink. pool
* Helst framgångsrik lakerare
* En hund som är luddig (typ en drutt) och en hund som är stor
* Jag ska ha varit i grekland, italien, new yourk,bora bora osv.
* Haft en häftig och intensiv kärleksmöte med någon av mina favvo kändisar. ( Miami Ink killen?)
* Bott i en lyxsvuit i Las Vegas och spelat bort massa pengar.

ja de skulle ju kunna hålla på i evigheter de här. Men iaf. ten more years to go !


GRATTIS EMMA DÅ DA !
du vet att du är över kjolen på min underkjol, skopan till min grävmaskin och clownen i min cirkus !

      

18:11

Sitter framför dator nr.4 och det hörs ett dovt piiip i mitt huvud av "elektroniska maskinner syndromet".
Emma och jag ska hitta en karriär, antagligen inom pantburkar branchen. yuck. Men det ska blitr kul.=)

Vaknade halv ett i morse och som vanligt när jag sovit bort hela halva dagen hamnade jag efter några tappra städ försök i fosterställning på sängen. Orka göra nått vettigt och vad är vettigt? Jag fyllde iaf. i min Systembolags undersökning som blev hemskickad till mej som en liten bakläxa.

Hade min halkbana igår. det var ju inte särskilt "kul" som alla påstår, mest väntande och bortgörande. Men med ett Godkännt åkte jag hem med,  jaa hedern är ju synd å säga men med en suck i behåll.



image66
   "Hängden är ljuv"  Foto: Camilla Nilson

Tall Mahall

Idag var en sån där dag som var upp och ner väldigt mkt,.

Men jag har uträttat lite bra grejjer iaf. tex. som damsugat mitt rum och lite förändring var tvunget att ske så jag bytte plats på tvåmattor ! yeey !Har också krattat löv fast det var barr för våran tomt består av tre enorma tallar med offcours trilliontalls barr. Kändes höstigt och bra. (okej ett litet lövträd )

image65
4 högar på en kvart ca. inkl. streching i vänster arm.. inte illa !

Annars ringde de någon från stockholm idag och sa att jag hade mejlat till han, vilket jag inte kan minnas att jag gjort och borde inte glömmt det efetrsom det skulle ha hänt i går:S , nej men han ville ha mej som Aupair. Lennarth sa han barskt när jag svarade,                           HJälp !                    Men jag tackade vänligt nej till att flytta till stockholm.

Det har ringts till körskolan och bokats tre nya lektioner. smarrigt !


RSS 2.0