Rim, rim, bara du rimmade med..


 

Jag träffade Emma i går
och konstaterade att de inte är vår,
Hon köpte vantar i mörker
samtidigt som jag träffa pöjker,
Sen träffade jag en annan vänn
och det var trevligt som bara den(n),
Jag åkte hem och somande tvärt
och vakande i morse pigg å alert
Energin flödade och städningen satt i gång
undertiden jag sjöng en å annan sång,
Nu har jag psykat Tv:n resten av dan
och fett fusk har ägt rum, sa tan !
I möra ska jag köra bil
och är tvungen att byta fil
Kommer nog få problem med detta test
men rondellen är ändå de som är Pest ,
Mentor kämpar för att få mej att förstå
men jag stampar på gasen ändå ,
Sen ska Emma maten bjuda på
undrar om det är nått som hon ska flå?
hum hum humeli hum
nu är jag en aning stum
så sov på kudden
och vakna på udden !!


image64

Min mamma odlar konstiga morötter.. =P

Ättika

Ja som sagt. Gay kvällen var toppen ! =)

image62 

 Älskar Emmas sving på håret där. Himlatjusigt !


Jaha men sedär ja . 3 saker som ättika är bra till;

kn16.jpg (499 bytes) Rengöring av trädgårdsmöbler....av plast eller trä som blivit gröna av naturen rengöres enkelt med Ättika. 2dl ren ättika 24% blandas i 1 liter ljummet vatten.Använd skyddshandskar! Skölj noga med vatten!

kn16.jpg (499 bytes)Missfärgadtvätt....får klara färger igen om du tillsätter Ättika i sista sköljvattnet.Dosering: 1 dl ren ättika 24%, 5 liter vatten.

kn16.jpg (499 bytes) Ta bort röklukt....genom att ställa en skål med ren Ättika 24% i rummet. Viktigt: Ställ den högt upp så att barnen inte kommer åt den!!


Lirar, Tittar & FIlurar


Jätte bra rubrik för dagen känner jag.
Började med att kliva upp halv nio och så började tittandet,, tittade och tittade på massa klipp från när Johnny Cash slog igen och hans show osm han hade på den tiden. Fasnade som klet på oklet. Farsinerad, besatt eller bara nyfiken vet inte. Men hade var himla häftigt att se honom live..

http://www.youtube.com/watch?v=SmVAWKfJ4Go

Det jag har lirat idag har ju vart gitarr dåra. Har fått låna Görans gitarr som hon inte kunde ta hand om just nu. Känner mej lite som en hundvakt Rastar den lite då och då för att den inte ska rosta igen och skäller ( Fast då leker jag nog mer hund än är en hundvakt) så fort någon kommer nära " Var försiktig" ! =D Är himleskt tacksam för att vara the bodyguard till denna magnifika manick som piffar till min tomma vardag. Tack G !

Så ser en gitarr ut --->
                                                   

Filurar gör jag också. Min kusin ringde från Spaninen och sa att jag kunde få jobba där som Aupair i huset mitt emot där hon jobbar. Jag tänkte wieeen bebis och det är varmt ! Sen tänkte ja , ja det skulle faktikst kunna gå japp, men sen kom ångesten. Ha ! Men ska mejla lite med familjen och se vad som händer. Är vell meningen att man ska göra nått här i livet iaf.



Så då vet ni hur dagen har flutit på . Jag har ju även jobbat lite extra som fönsterouttsare också. Inte hade jag en aning om att på 1 timme hinner man inte med mer än 3 fyrsidiga fönster och 2 tvåsidiga fönster. Jisses. Tyckte det flöt på bra trots svindel varning i knäna och skitiga lakan. Men får ta mej dit någon mer dag och fortsätta.


Som man bäddar..

Förundran. Sitter här i mitt ofantligt stökiga rum och dricker en kopp varm Oboy (Ohoy). Tänker lite på vad som har hänt under dagen och vad konstigt det är med kjedjeraktioner.. händer en sak så händer en annan och en tredje... (a visst ere skumt).

Hur långt ska man och får man gå innan man sårar en annan person? Till korsningen precis innan vägskälet eller bara fram till cykelvägen ? dumpi di dump dump..

Men vet ni va , I helgen hittade jag ett litet span. Första gången på länge man träffar en person på krogen som man skulle kunna tänka sig å träffa igen. Inte för att han hade på sig samma skjorta två dagar i rad, inte heller för att han inte hade någon tacktkänsla utan bara för att han inte var som alla andra, slibb liksom. aa han såg så go ut men eftersom han påstod att han var blyg så blev inga nummer bytta men jag snikade iaf. till mej en lite tryckare så där på småtimmen =) trevligt.

HELGFOTOT SOM INGEN VILL MISSA;

image61
Här visar då Linkan och Therese hur man ska se ut på catwalken i höst och olyckligtvis
sprang ett stort fan till dom in i bilden precis när den skulle tas(hon me tungan). =D
Men ingen skada skedd Emma hade också bra koll på modet och passade in i bilden perfekt!
Foto: Jessica Nilson

Jag har massa att ge men är satan så snål !

Jaha sedär ja, där kom första gäspen, Finnally !

Här sitter jag och funderar på varför Emma inte är online så man kan prata lite med henne på dessa mörka små timmar, funderar också på om jag skulle kunna somna om jag la mej nu, Om det ska vara så kallt inomhus så här dags på året, också hur FAAN överlevde grott männsikan vintern ?mysterium? ,å Varför jag inte har något jobb (lack of education?) ?, Hur det kommer sig att elefanter både hörs och syns bäst, ORÄTTVIST! och på en massa massa annat konstigt hjärnsprätt.

Jag har iaf. invigt Ikea med min mamma och stora syster. Alla soffor är suttna och faborit sängen hör hittad. Men stolen Jeff var slut på lagret i den svarta färgen så det var ju satan. Men ingen går vell tomhänt ut från Ikea och inte jag heller. Det blev en svart pappers korg för mej som hette "Fniss" hih sa jag och tog tag i en. Blev även en (liten) fönsterskrapa och ett vanilj ljus till Emma . A just det ja en mini vatten flaska innehållande jordgubbssmakande vatten och en pizza slise också. pjuh.

Sen blev det Poker hos Linkan. alltid trevligt men slutar alltid med förlust änsålänge ligger jag på -150. aj aj ingen bra lek att ge sig in i när man är arbetsfri. Idag var det faktiskt Emma som kammade hem vinsten och Johan tror jag han hette (jag kallar han för "han med den stora") kom 2:a. sant



image60
foto: Jessica Nilson "mannen framför solen"

Timmothy

Det var en gång en liten jänta som hade en bästis som hette Emma hon var flata (emma alltså ,inte jäntan) . Dom bestämde sig för att åka på en lite tripp med två till flator, en bi och en hetro. Färden bar i väg mot ett litet ställe som kallades för Vitsand. Resan dit var spännade, dom lekte lekar så som " Om jag åkte till en öde ö så skulle jag ta med mej" & "djurleken" alla skrattade charmant även chauffören för dagen fnissade nog till i bland. Men det mindre roliga för honom var vell alla flickors/pojkars kissblåsor som tryckte på så fort en öl/cider hade sipprat ner i magen, så det blev en hel del stopp innan dom äntligen kom fram till sitt mål.
                                                                              
Väl framme bar dom in alla sov tillbehör och såklart alkoholen. Vad som skulle kunnas komma att utveckla sig till en skräcksaga med 6 ungdommar ute i (näst intill) skogen i en stuga visade sig vara det motsatta. Alla skrattade så halsarna värkte och det spelades spel till långt in på natten. På morgonkvisten fortsatte festandet och en liten kille vid namn Timmothy kom och hälsade på. Han skulle precis börja skolan dagen därpå och han var lite nervös. Men jäntan och Emma som jag nämde i början blev mycket förtjusta i honom och ville vara hans vän för evigt !


image59

Så Levde Dom Lyckliga I Alla Sina Dagar !


RSS 2.0