Okej

Okej, Regn, Sol varmt, Regn, Sol varmt, regn, regn,... detta märkliga väder vi har.

Okej, är i krig med min hals just nu,  svullen å öm V.S Enchinasea och vatten. Får se vem som vinner. 

Okej, Idag har jag lagat mat.. Keso lasagne blev de. Mm så gott det är, helt sanslöst.

Okej, har inte sovit bra på 2 nätter, funderar på om ja har dålig "feng sui" här inne. :S

Slut på okej.


Receptet;
http://www.coop.se/includefiles/MODULER/CCMS/show_page.asp?iMappeID=180&sSideNavn=Recept+kort&iOpskrift=36213


 

AAA min blogg e ju så intressant !! yeah right..

Hallå där.
 Börjar me å slänga in en bild på systrarna kladd  =) 




känslor just nu.

BRRRrr, I´ts could in here.. osv. Är helt nedfrusen efter att ha tittat på Petras fotbollsmatch.
Fattar inte hur de går till, näsan blev kall som en is kub och jag har typ skakat i nåra timmar. Vill gärna tro att de beror på min vikt nedgång att ja har tappat så mkt fett så att min kropp inte är van  vid att vara ute utan min "overol av fett" men får nog helt enkelt acceptera att så e inte fallet, det är bara den här JÄKLA skit sommaren som tror att det ska va "minusgrader" i slutet av Juli !! Dah !

Sen så känner jag mej trött i ögonen , sov oroligt som en liten igelkott som ska pasera en vilt trafikerad väg ungefär. Har ingen aning om varför men så va det iaf.  Mamma å Petra hade inte heller sovit något i natt så alla har vait halv slöa i huvudet idag men ändå  har vi lykats att storhandla massa mat på mindre än 1 timme precis inna Maxi stängde utan att bli sura å galna på varandra. Eller okej, ja va vell inte precis fröken muntergök men allt flöt på iaf. Vi fick till och med me oss en helt ny servis hem me tallrikar å all dret. Äntligen säger jag å uu va billigt säger pappa ! Mkt imponerande ! l

Måste tipsa er om Family Guy filmen , haha så Kul. Se den !

I går va de släktkalas å ja fick pisk i varenda kortspel, mkt beroende på GUJJE som kommer å pillar till mina regler så att det inte finns något hopp för mej.. uj uj. Man får passa sej för stor kusinerna i bland asså, dom e snabba me käpparna i hjulet ! hehe näera ! =D tack för titten.




Boken jag läser just nu och föralltid
image41

När jag blir stor vill ja bli en tungskrapa precis som du !

Att leva livet med en docka?.
Ser på ett program på TV:n som handlar om män som lever tllsammans och har sex med dockor.. vet inte om jag kan förstå det riktigt, men iof. så är ju jag rädd för dockor också så de kanske har nått med det att göra. Men ja är man riktigt jäkla ensam så kanske man får ta å köpa sej en mega barbie å ta hand om !... humm.... ?


Näe men idag har det varit värdens åskväder å nu blåser det kuling här utanför fönstret.. uuu...
Jag och Petra tog tag i den årliga traditionen (iaf. när vi va mindre) att spela alla brädspel som vi äger och det är endel kan ja lova. Det var mysigt de , men vi gav upp efeter 8 spel ca. då vi slängde oss in i ett avsnitt Men in trees i stället, Älskar den serien !

image38
under ground.

image39
Labyrint =)


Kvällen avslutades med rabarberpaj och morden i midsummer.. mumma !

Den här bloggen handlar om...

Okej nu va det väldigt längesen sen sist och vissa klagomål har framkommigt, men nu är jag här igen och jag har båda händerna på tangentbordet !

Just nu e ja en väldigt sur jävel , dels är jag trött efter helgens resa och så har jag tappat bort mina linsgrejjer så nu ligger mina linser i en gammal linsvätska som antagligen kommer göra mej blind i möra. yeey. ! Annars om jag inte vill riskera att gå men en vitkäpp i handen hela livet så kan jag ju faktikst offra mej och leka glasögonorm tills pappa kommer med nya vätska till mej.. hum. jao så får de nog bli. GEEK. 

Skit samma , i onsdags så var det FIF fest i parken vilket var himla kul. Ja mama G, Moster, Gujje å Jossa gjorde Forshaga till en roligare plats på jorden för en liten stund, Näera. Men dansen va de inge fel på iaf. 
Måste ge en stor applåd till mitt å Linkans försök till Bugg.. haha.. ja vet inte va de såg ut som men en blandning mellan en baletthoppa och två klumpiga kossor ungefär. =D Mkt fint.

   image32     
kusinerna *                 Hela ligan         Vårat nya band =P

Jepp Jepp , Idag kom jag hem från Arvika festivalen.
Jobbade där fre-sön som stagehand, himla intressant var det.
Men att tälta, äta bönor & macaroner/ bönor & mos/ bönor & ris, gå i leran och sniffa bajslukt e inte min största faborit syssla direkt, så någon festival blir de nog aldrg för min del tuvärr. Men trotts det så hade jag himla roligt !

- Vart e Bengt, Vi har ingen Bengt !!!

          





Mm, annars då. Funderar fortfarande på varför och vad som hände egentligen? men ingen idé att hänga upp sig sånt som man aldrig kommer att få svar på. Saknar dej iaf.

Nu då .

Glöm inte; Haut Chapeau !

// Jessica

RSS 2.0